NimBuzZCaT
FARSI:
برای دیدن لینک دانلود باید عضو سایت باشید

Dar surate ozv budan log in ra entekhb konid va dar surate ozv nabudan register ra

AMUZESHE OZVIYAT DAR BAKHSHE Help site MOJUD MIBASHAD

ENGLISH:
must be registered to view download links please visit the membership section.thanks

Education Register in Help site

Thanks for coming to our site

Join the forum, it's quick and easy

NimBuzZCaT
FARSI:
برای دیدن لینک دانلود باید عضو سایت باشید

Dar surate ozv budan log in ra entekhb konid va dar surate ozv nabudan register ra

AMUZESHE OZVIYAT DAR BAKHSHE Help site MOJUD MIBASHAD

ENGLISH:
must be registered to view download links please visit the membership section.thanks

Education Register in Help site

Thanks for coming to our site
NimBuzZCaT
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Log in

I forgot my password

Search

Display results as :

Rechercher Advanced Search

Latest topics
» یادش بخیر
by azadmol 9/6/2019, 1:31 am

» aurora urdu bot
by launchar 3/1/2017, 6:58 am

» نیمباز خره فیلتر شد :دی
by Sweet_dream 8/26/2015, 5:33 am

» Iranian Chapar Messnger Demo Version
by bizar 8/1/2015, 3:22 pm

» New bot server
by n.raja 2/3/2015, 3:59 am

» Home Personal Trainer
by chamith1 1/25/2015, 12:30 am

» NEW JORDAN TEAM WEB FLOOD
by al.mdmr 12/6/2014, 6:08 pm

» iPhone6 Plus Replica New
by chamith1 11/26/2014, 1:57 am

» Samsung GALAXY ALPHA Replica BB
by chamith1 11/22/2014, 12:17 am

» iPhone6 PLus Replica now
by chamith1 11/22/2014, 12:15 am

» iPhone6 Replica Black
by chamith1 11/22/2014, 12:08 am

» Samsung Galaxy S5 Replica New one
by chamith1 11/22/2014, 12:06 am

» Its iPhone6 Replica
by chamith1 11/22/2014, 12:01 am

» brand newSamsung Galaxy Note4 Replica
by chamith1 11/21/2014, 11:57 pm

November 2024
MonTueWedThuFriSatSun
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Calendar Calendar

Top posters
αℓαm2αrtmαñ (910)
نوت بوک ی سری مطالب راجبش... Vote_lcapنوت بوک ی سری مطالب راجبش... Voting_barنوت بوک ی سری مطالب راجبش... Vote_rcap 
ArT (766)
نوت بوک ی سری مطالب راجبش... Vote_lcapنوت بوک ی سری مطالب راجبش... Voting_barنوت بوک ی سری مطالب راجبش... Vote_rcap 
mashr0ob (738)
P3rsianc4T (714)
PMC (597)
...a.del... (577)
Alireza.Xn (548)
soket (513)
rend (444)
Milano (345)

نوت بوک ی سری مطالب راجبش...

Go down

نوت بوک ی سری مطالب راجبش... Empty نوت بوک ی سری مطالب راجبش...

Post by hal_tam_ti 7/28/2012, 5:00 pm

نوت بوک چیست؟

در واقع، نوت بوک ها فقط لپ تاپ های کوچک با چند تفاوت که ما را در بیت. اندازه کوچک آنها باعث می شود آنها را به شدت قابل حمل است، به طوری که آنها کامل هنگامی که شما در حال حرکت هستید. شما می توانید یک نت بوک در طول زمانی که شما نمی نظر lugging لپ تاپ سنگین، حجیم به ارمغان بیاورد.
به عنوان مثال، زمانی که دارم پرواز می کنم، نوت بوک من نشسته روی میز
سینی، در حالی که مسافران دیگر مبارزه با بزرگتر خود، لپ تاپ های سنگین تر
است.

اگر شما خودتان را با استفاده از کامپیوتر خود را به طور عمده برای نوشتن و
چک کردن پست الکترونیکی و مرور وب، به جای خرد اعداد، پس از یک نوت بوک می
تواند یک مسابقه بزرگ برای شما.
من اغلب مرا در این نزدیکی هست در هنگام تماشای تلویزیون، بنابراین من می
توانم برای کسب اطلاعات بیشتر به وب سایت نشان می دهد، و یا پیدا کردن فیلم
های یک بازیگر یا بهترین بازیگر زن شده است شوید.

چرا چنان محبوب شده؟

اول، نوت بوک هنوز یک کامپیوتر کامل با یک صفحه کلید واقعی است. شما فقط می توانید بسیار بر روی یک تلفن انجام دهید، هر چقدر هم هوشمند است.
تایپ کردن بر روی گوشی من معمولا محدود به "سلام"، اما من داستان های تایپ
شده، یادداشت ها، پیشنهادات، و بله، حتی در این ستون بر روی نوت بوک در
حیاط خلوت من، نه کمتر. و چون نوت بوک شما با رایانه های شخصی، شما هنوز هم می تواند وظایف معمول PC شما به انجام نصب برنامه های ساخته شده برای ویندوز، فایل های چاپ، دستگاه های اتصال، اتصال به شبکه، و بیشتر استفاده می شود انجام دهد.

یک کامپیوتر جمع و جور می شود که مسافت پیموده شده بزرگ

چیز اصلی که باعث نوت بوک نوت بوک جمع و جور خود را اندازه می سازند قابل حمل و سبک است.
نوت بوک من تنها در حدود 3 پوند وزن دارد، و در حدود اندازه یک کتاب پوشش
سخت، آن را در کیف من رسول دوچرخه با مقدار زیادی از اتاق را متناسب بدون
وزن من دریغ. این فقط احساس کوچکتر، و نه حتی یکی از مدل های کوچک تر است. بعضی از نوت بوک ها، کوچک و سبک به اندازه کافی برای جا به راحتی داخل کیف پول.
نوت بوک بهره مند از پردازنده قدرت sipping که به آنها عمر بسیار خوب باتری، که به آنها حتی بیشتر قابل حمل می سازد.
دریافت چند ساعت استفاده بدون نیاز به نگرانی در مورد اتهام بعدی، نیاز به
اردوگاه خارج در نزدیکی پریز برق، و یا lugging بند ناف قدرت همراه است.
و اجازه دهید به یکی از دلایل قانع کننده ترین نوت بوک برای دریافت قیمت به را فراموش نکنید. نوت بوک ها در نظر گرفته شده به (یا advertized) جیغ خودروهای اسپرت جهان محاسبات، چرا که آنها سریع ترین سخت افزار ندارد.
اما این چیزی است که آنها را مقرون به صرفه می کند، و من پیدا کردن نوت
بوک من بیش از کافی برای انجام دادن کارهای من هر روزه گاه به گاه وب گشت و
گذار، چک کردن ایمیل، و نوشتن است. نوت بوک انتخاب بزرگ به عنوان قابل حمل، کامپیوتر اصلی است، و باعث PC هوشمند، ارزان دوم (که این است که چگونه استفاده از معدن).

نگه داشتن آن واقعی محدودیت های نوت بوک

در حال حاضر، مانند بسیاری از چیزها در زندگی، یک زن و شوهر از tradeoffs در نظر گرفتن وجود دارد. نوت بوک سبک، قابل حمل، و آسان برای استفاده است که داده می شود.
اما درست است که لپ تاپ های قدرتمند هنوز هم جای خود را به یاد داشته
باشید، بنابراین شما ممکن است نیاز به دادن یک زن و شوهر از تجملات در
هنگام با استفاده از نوت بوک.
بعضی چیزها به خاطر داشته باشید:

• هیچ درایو دی وی دی یکی از چیزهایی که باعث نوت بوک بسیار کوچک عدم درایو داخلی DVD می باشد. اگر بیشتر از برنامه ها و داده های خود را از اینترنت می کنید، و یا تماشای فیلم های آنلاین، این نخواهد شد به عنوان یک موضوع. اگر شما نیاز به دی وی دی های بازی، شما همیشه می توانید یک دی وی دی درایو خارجی را دریافت کنید.
    اگر همه شما می خواهید انجام دهید این است که دسترسی به فایل های ذخیره
    شده بر روی یک دی وی دی است، شاید برخی از عکس های قدیمی شما آرشیو، شما
    همیشه می توانید یک کامپیوتر رومیزی یا لپ تاپ و استفاده از کپی کردن فایل
    های خود را به یک USB فلش درایو، کارت امن دیجیتال (SD)، و یا دیگر دستگاه
    های ذخیره سازی قابل جابجایی است. (کارت SD که در دوربین های دیجیتال استفاده می شود، و نوت بوک دارای اسلات SD.)

• کوچکتر روی صفحه نمایش. قطعنامه از 10 اینچ من (1024 * 600) برای خواندن خوب است.
    اما، شما ممکن است نیاز به برخی از پیمایش فوق العاده برای انجام این کار
    در زمانی که به دنبال تصاویر بزرگ، نقشه های بزرگ، و یا وب سایت های طراحی
    شده برای صفحه نمایش های بزرگتر.
    همچنین، شما احتمالا کارت گرافیک بالا از خط زیر هود یا تنظیم انتظارات
    خود را در هنگام بازی کردن بازی و یا تماشای فیلم را پیدا کند. (خوب، درست نیست.)

• کوچکتر از صفحه کلید. برخی از افراد فقط با یک صفحه کلید کوچک و راحت خواهد بود. صفحه کلید نوت بوک من در 90٪ از یک صفحه کلید با اندازه کامل است، و برای من، این نقطه شیرین. من به راحتی می توانید تایپ کنید با غلط املایی بیش از حد معمول است. اما، مگر اینکه شما رو با دستهای کوچک و یا در حال خرید برای یک کودک، من می خواهم که با اندازه 90٪ چوب و یا نزدیک به آن است. بهترین راه شناخت این است که سعی کنید یکی در فرد و کامپیوتر، الکترونیک، و فروشگاه ها عرضه اداری، مکان خوبی برای شروع است. (من حتی ورود به سطح مدل در فروشگاه های اسباب بازی بزرگتر دیده می شود!)

• عملکرد متوسط. کسانی که کارآمد CPU های نوت بوک ها عمر باتری طولانی به طور طبیعی کمی کندتر از آنچه که شما ممکن است در رایانه های شخصی دیگر است.
    پس شما احتمالا نمی شود با استفاده از نوت بوک خود را برای بازی 3D شدید،
    برای تلفن های موبایل ویرایش فایل های ویدئویی، و یا توالی ژنوم DNA است. اما برای استفاده روزمره، من تا به حال هیچ شکایتی، حتی وقتی که من تا به حال چندین برنامه را باز مختلف در همان زمان.

• فضای دیسک محدود در برخی از مدل ها
    بعضی از نوت بوک استفاده از درایوهای حالت جامد (SSD ها) به جای هارد دیسک
    مرتب کردن بر اساس مانند استفاده از ساخته شده است در USB فلش درایو را به
    عنوان یک هارد دیسک است. اما آنها اغلب نسبتا کوچک (شاید 16 گیگابایت)، به طوری که آنها می توانید پر کنید تا خیلی سریع با موسیقی و تصاویر است. نوت بوک من در سال 2008 خریداری شده دارای 80 گیگابایت هارد دیسک است. امروز، که در نظر گرفته شده کوچک است. نوت بوک در حال حاضر بسیاری از 160 گیگابایت یا بزرگتر از هارد دیسک است.
    اگر شما خرید نوت بوک با یک SSD و به خودتان پیدا کنید کم در حال اجرا بر
    روی هارد دیسک، شما می توانید از کارت SD با ظرفیت بزرگ فضای بیشتری برای
    استفاده.

نکاتی برای ساخت بیشتر از یک صفحه نمایش کوچک

از آنجا که شما دارای فضای کمتری به کار با یک صفحه نمایش نت بوک، در
اینجا برخی از ترفند ساده شما می توانید برای کمک به استفاده از آن فضای
بیشتری کارآمد:

• استفاده از دکمه های نوار وظیفه کوچک. ویندوز 7 ساخته شده از دکمه های نوار وظیفه بزرگتر و بیشتر نسبت به نسخه های قبلی ویندوز قابل مشاهده است، اما شما می توانید اندازه آنها کوچکتر ضامن است. برای اطلاعات بیشتر، تغییر دکمه های نوار وظیفه ظاهر می شود .

• خودکار مخفی کردن نوار وظیفه این یکی ممکن است عادت است، اما هر کمی از فضا کمک می کند.
    هنگامی که به شما در تنظیم نوار وظیفه به صورت خودکار مخفی، آن است هنگامی
    که مکان نما خود را به حرکت در طول که در آن زندگی تسکبار خود را فقط قابل
    مشاهده است. سپس نوار وظیفه بالا میآید، بنابراین شما می توانید برنامه ها، باز استفاده از لیست پرش، و رسیدن به فایل های. وقتی که شما به پایان رسید، نوار وظیفه به حداقل می رساند از راه. برای اطلاعات بیشتر، نگاه کنید به نمایش یا مخفی کردن نوار وظیفه .

• استفاده از آیکون های کوچک بر روی دسکتاپ.
    این کمک خواهد کرد که صرفه جویی در فضا برای اسباب بازی ها یا کلید های
    میانبر اگر دوست دارید به آنها را بر روی دسکتاپ خود نگه دارید. برای اطلاعات بیشتر، نگاه کنید به نشان می دهد، پنهان کردن، و یا تغییر اندازه آیکون های دسکتاپ .

• مخفی کردن میله منو اختیاری است. میله منو در مرورگر وب خود را می کشد تا یک تکه از پنجره خود را. شما ممکن است شما می توانید بدون برخی از آنها (و شما همیشه می توانید آنها را اضافه بعدا) زندگی می کنند. اگر برنامه شما دارای یک نوار منو بزرگ، بررسی کمک این برنامه برای دیدن در صورتی که نوار منو را می توان به حداقل رساند.

نظریه Goldilocks از اندازه کامپیوتر

نوت بوک ها چیزهای زیادی برای ارائه، و به همین ترتیب انجام بزرگتر خود را خواهر و برادر لپ تاپ. هر کدام از این مکان واقعا یک سوال از ابزار مناسب برای این کار است.
اگر یک گوشی خیلی کوچک است برای آنچه شما باید انجام دهید، اما شما وزن و
قیمت لپ تاپ های سنتی را نمی خواهم، نوت بوک ممکن است فقط حق. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد آنچه را که باید در نوت بوک نگاه کنید، نگاه کنید به پیدا کردن یک نوت بوک است که برای شما مناسب است .

Last edited by hal_tam_ti on 7/28/2012, 5:04 pm; edited 1 time in total

hal_tam_ti
Go-ahead
Go-ahead

Points & Level : 226

Back to top Go down

نوت بوک ی سری مطالب راجبش... Empty Re: نوت بوک ی سری مطالب راجبش...

Post by hal_tam_ti 7/28/2012, 5:02 pm

من ندونستم این مطب کجا بزارم فکر کردم اینجا باید بذارم اگ کسی جا بلد بگه ک از این به بعد این مطالب کجا باید گذاشت؟

نوت بوک ی سری مطالب راجبش... 650269930
در ضمن من این مطلب از سایت ماکروسافت اوردم

hal_tam_ti
Go-ahead
Go-ahead

Points & Level : 226

Back to top Go down

Back to top